Coatings

Het werkt preventief tegen vochtintrek en voorkomt dat er algen en mossen op de dakpannen gaan groeien.

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Scherpe prijzen
 Anti-graffiti coating

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Anti-graffiticoating

Graffiti verwijderen is een dure klus, die u liever niet nogmaals wilt laten uitvoeren. U kunt daarom overwegen om uw muur te laten behandelen met anti-graffiti coating. Dit zorgt ervoor dat er een klein beschermlaagje op uw gevel komt, waardoor graffiti in de toekomst een stuk eenvoudiger te verwijderen is. Deze coating is er in permanente en semi-permanente vorm.

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Dakcoating

Een dakcoating beschermt tegen verwering. Het werkt preventief tegen vochtintrek en voorkomt dat er algen en mossen op de dakpannen gaan groeien. En werkt vuilafstotend zodat de pannen niet worden aangetast door weersinvloeden en luchtvervuiling.

Ook zonnestralen hebben geen effect. Bovendien voorkomt het verder slijtage aan de dakpannen. Wanneer u uw dak en daarmee uw woning een totaal andere uitstraling wilt geven, dan is het mogelijk om een afwijkende kleur coating aan te brengen. Hiervoor kunt u kiezen uit een groot aantal standaard kleuren met glansvariaties. Ook kunt u uw dakpannen laten behandelen met een speciale coating die lekkage of kapotvriezen voorkomt. Vooral de oudere keramische dakpannen zijn hier gevoelig voor. Door het dak coaten worden haarscheurtjes in de pannen gedicht en is er geen sprake meer van bevriezing.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 071-2340764 of vul ons contactformulier in, Sebrechts Gevelreiniging is u graag van dienst.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?