Terrasreiniging

Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of een woning en met name een genot voor de gebruiker(s).

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Scherpe prijzen
 Perfect schoon zonder chemicaliën

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Terrasreiniging

Een schoon terras is een visitekaartje voor het bedrijf of een woning en met name een genot voor de gebruiker(s). Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn.

Wij zorgen voor een nieuwe en mooie uitstraling van het terras, de bestrating of de vlonders. Het schoonmaken van de bestrating is over het algemeen een intensieve en langdurige bezigheid. Door het gebruik van professionele apparatuur, zal de werktijd drastisch afnemen.
Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek preventief onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag en atmosferische vervuiling ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine.

Het is dus verstandig om op ecologische en milieuvriendelijke wijze de vervuiling tijdig te verwijderen en te bestrijden. Economisch gezien is het raadzaam en spaarzaam om deze vervuiling vooral te voorkomen.

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Perfect schoon zonder chemicaliën

Ernstige vervuiling (donkere vlekken) veroorzaakt door; vetten, olie, diesel en benzine wordt door ons voorbehandeld (ontvetten) met een hoogwaardig, milieuvriendelijk en ecologisch product.

Lichte vervuiling zoals; algen, mossen, atmosferische vervuiling, groen- en zwarte aanslag, wordt niet voorbehandeld, maar juist nabehandeld met een Anti alg/mos product.

In beide situaties gaan we de bestrating stoomreinigen. Het water wordt verhit tot max. 145 C en met regelbare druk op het te behandelen oppervlak gespoten. De combinatie van voorbehandelen (ontvetten), warmte en druk is zeer effectief en zorgt er voor dat de vervuiling los laat.

Vervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën.

De hitte van stoom doodt namelijk bacteriën, huismijten, micro organismen, algen en mossen. De combinatie van stoom met een goede voorbehandeling en/of nabehandeling, geeft een boven verwachting mooi resultaat.

Vrijhouden van vervuiling

Na eenmalig intensief stoomreinigen, is preventief onderhouden van terrassen en bestrating voldoende. Het gehele oppervlak wordt namelijk intens goed gereinigd en ingewassen of ingeveegd met een voegmiddel zoals schoon zand of split.

Daarna worden de terrassen of bestrating met een van onze duurzame producten, eenvoudig en verhoudingsgewijs goedkoop, nabehandeld om het oppervlak vrij van vervuiling te houden.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 071-2340764 of vul ons contactformulier in, Sebrechts Gevelreiniging is u graag van dienst.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?