Voegwerken

Goed voegwerk beschermt het metselwerk van uw muur of gevel.

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Scherpe prijzen
 Alle type voegwerken

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Voegwerk verwijderen

Als de voegen van uw gevel slecht zijn door b.v. weersinvloeden, wordt het tijd om de gevel te laten renoveren. Met speciale hakhamers, aangesloten op een luchtcompressor, hakken wij het oude voegwerk uit. Door gebruik te maken van de luchttechniek i.c.m. deze speciale hakhamers zijn wij in staat snel en zeer nauwkeurig te hakken.

Uw stenen worden niet beschadigd!

Mocht uw voegwerk te hard zijn waardoor het niet verantwoord is deze uit te hakken dan zullen wij ze uitslijpen. Mocht de voeg te smal zijn, b.v. bij oude boerderijen en woningen, dan wordt er ook altijd geslepen. Hierdoor beschadigd de steen niet.

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Voegwerk

Goed voegwerk beschermt het metselwerk van uw muur of gevel. De buitenmuur wordt namelijk blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden zoals regen en zon. Voegen kunnen hierdoor poreus worden, waardoor vocht zijn intrede doet en uw huis of pand niet meer volledig is beschermd.

Sebrechts Gevelreiniging heeft de beste voegers in huis om het metselwerk van uw pand te renoveren of helemaal te vernieuwen. Naast een goed geïsoleerde en mooi uitziende woning, geeft u uw pand ook meerwaarde. Zo levert het u op den duur ook nog iets op.

Soorten voegwerk

Er zijn verschillende soorten voegen. Wij benoemen alleen de meest voorkomende:

Platvolle voeg
Verdiepte voeg
Snijvoeg
Knipvoeg

Wij kunnen alle type voegwerken voor u realiseren, wij zijn in de loop der jaren gespecialiseerd in knip- en snijvoegwerk.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 071-2340764 of vul ons contactformulier in, Sebrechts Gevelreiniging is u graag van dienst.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?