Graffitiverwijdering

Graffiti verwijderen kan op verschillende manieren, maar gebeurt echter vrijwel altijd door hogedrukreiniging, chemisch reinigen of zandstralen.

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Scherpe prijzen
 Anti-graffiti coating

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Graffitiverwijdering

Het kan iedereen overkomen: u wordt ’s ochtends wakker om te ontdekken dat er in de nacht ervoor graffiti op uw gevel, garagedeur, of buitenmuur is gespoten. Dit is een erg onaangename ontdekking. Graffiti is zelden mooi en bovendien had u er niet bepaald om gevraagd.

Om van de muurschildering af te komen is het daarnaast een dure en tijdrovende klus. Helaas zal het toch moeten gebeuren en dan kunt u maar beter goed geïnformeerd op zoek gaan naar een bedrijf dat u kan helpen met het graffiti verwijderen.

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Verschillende methodes van verwijdering

Graffiti verwijderen kan op verschillende manieren, maar gebeurt echter vrijwel altijd door hogedrukreiniging, chemisch reinigen of zandstralen:

Hogedrukreiniging: bij deze methode wordt er kokend water onder hoge druk op de gevel gespoten, waardoor het vuil en de verf loslaat.

Chemisch reinigen: een mengsel van water en chemisch reinigingsmiddel wordt op de muur gespoten om hardnekkige graffiti te kunnen verwijderen.

Zandstralen: bij deze manier word een mengsel van zand en water wordt op de muur gespoten om vuil en graffiti te kunnen verwijderen.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Natuurlijk is het erg vervelend om te maken te krijgen met dit soort vandalisme, maar u kunt de noodzaak voor graffitiverwijdering aangrijpen om gelijk uw hele gevel een goede reinigingsbeurt te geven.

In sommige gevallen kunt u de kosten voor verwijdering zelfs verhalen. U moet altijd aangifte doen bij de politie. Wanneer de dader gepakt wordt, zal deze zelf voor de schade op moeten draaien. Is dit niet het geval, dan kunt u een beroep op de gemeente doen. Bij graffiti met een discriminerende of haatdragende boodschap zal de gemeente vaak de kosten voor het verwijderen vergoeden.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 071-2340764 of vul ons contactformulier in, Sebrechts Gevelreiniging is u graag van dienst.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?