Gevelreiniging

Gevelreiniging wordt door ons met oog voor detail uitgevoerd.
Wij reinigen gevels meestal op 2 verschillende manieren d.m.v. zandstralen of met hogedruk.

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Vaste prijzen
 TORBO-systeem

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Reinigen d.m.v. zandstralen

Wij voeren zandstraalwerkzaamheden uit met het TORBO-vochtstraalsysteem.
Het TORBO-vochtstraalsysteem.

is een lagedruk straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeuring kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen. Het TORBO-vochtstraalsysteem. kan toegepast worden voor o.a. reiniging van mestelwerk, natuursteen en minerale pleisterwerken. Het verwijderen van verf is echter niet mogelijk.

TORBO®reinigen gebeurt door middel van het besproeien met zeer fijne verpulverde, siliciumvrije minerale ertsen. Het mineraal wordt in de ketel gemengd met water en in de verhouding van 80:20 uit de ketel geperst. Op deze wijze wordt de stofontwikkeling met 95% teruggebracht. Het waterverbruik kan tot 0,1 L/min worden gereduceerd. Door de veelzijdige instelbaarheid is het mogelijk om bijna alle ondergronden zonder beschadigingen te reinigen.

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Voordelen TORBO-systeem

Reinigen met TORBO gebeurt onder lagedruk. Gewoon zandstralen daarentegen gebeurt onder hogedruk en kan het te reinigen oppervlak ernstig beschadigen. Als uw gevel éénmaal beschadigd is kan deze niet meer hersteld worden in zijn oorspronkelijke staat. Wij kiezen hierom voor de zachte reinigingsmethode met het TORBO-vochtstraalsysteem.

Het TORBO-vochtstraalsysteem maakt gebruik van een speciale spuitkop. Hierdoor is de impact op het geveloppervlak minimaal.

Minimale belasting voor het milieu door geen gebruik van chemische middelen.

Reinigen met hogedruk

Hogedrukreinigen is een zeer milieuvriendelijke manier van gevelreiniging, omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt en het waterverbruik minimaal is. Bij deze reinigingsmethode wordt gebruikgemaakt van stoomtechniek, waarbij het water wordt verhit tot 140˚C, met een maximale druk van 350 Bar. Deze manier van reinigen leent zich uitstekend voor het verwijderen van lichte tot matige vervuiling, waaronder schimmels, mos, algen en klimop. Hogedrukreinigen wordt ook wel technisch reinigen genoemd.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 071-2340764 of vul ons contactformulier in, Sebrechts Gevelreiniging is u graag van dienst.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?