Impregneren

Gevel impregneren geschiedt bij ons geheel volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften en milieunormen

Een prijsindicatie of afspraak voor een vrijblijvende offerte

 Scherpe prijzen
 Keuze impregneermiddel

 Direct een afspraak maken
 20 jaar ervaring

Gevel impregneren

De gevel impregneren verbetert niet alleen het aanzicht van de woning, maar zorgt tevens voor een langdurige bescherming van zowel de binnen- als de buitenmuur. Vocht is de grootste vijand voor de gevel van een woning of een bedrijfspand. Als vocht in de gevel trekt, kan schimmelvorming tussen de muren ontstaan. Daarnaast zal vuil zich gaan ophopen, kunnen er witte vlekken op gevel verschijnen en in het ergste geval kan de gevel gaan scheuren. Door de gevel te impregneren, zal de levensduur van de muren worden verlengd én uw energiekosten zullen omlaag gaan.

Goede beschermlaag

Impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd, is de beste methode om uw gevel te beschermen tegen vocht, vuil en graffiti. Op de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand wordt een ‘ademend’ impregneermiddel aangebracht dat de muren vochtwerend maakt. Hierdoor kan het vocht in de woning naar buiten, maar het vocht van buiten niet naar binnen. Tevens worden de muren beter geïsoleerd en is vuilaanslag en graffiti gemakkelijk te verwijderen. Uw woning of bedrijfspand is de komende 10 jaar goed beschermd!

071-2340764

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen
08.00 – 19.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Bij geen gehoor bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Voordelen gevel impregneren

Langdurige bescherming tegen doorslaand vocht.
Langdurige bescherming tegen schimmelvorming.
Langdurige bescherming tegen vuilaanslag.
De gevel is brandvertragend.
Graffiti is gemakkelijker te verwijderen.
Langere levensduur van de gevel.
Lagere energie- en onderhoudskosten.
Verbeterde isolatiewaarde van de woning of het bedrijfspand.

Werkwijze gevel impregneren

Gevel impregneren geschiedt bij ons geheel volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften en milieunormen. Hiervoor maken wij gebruik van een impregneermiddel op waterbasis of terpentinebasis als de gevel in het verleden al eens is geïmpregneerd. Met dit product kunnen we muren van zowel bakstenen, zand- en kalkstenen als beton impregneren.

Alvorens we de gevel impregneren, worden de muren eerst goed gereinigd, zodat al het vuil is verwijderd. Vervolgens inspecteren we de voegen van de gevel. Indien scheuren of andere gebreken worden geconstateerd, zullen we dit in overleg met u repareren. Daarna worden de kozijnen, deuren en ramen goed afgedekt en kunnen we beginnen.

This may help you determine how

You will need to be certain that you create a listing of everything that’s available and appearance over all these services and products that you find to guarantee that they are planning in order to fit in your financial

Make certain that you are finding the time to check over every last thing that is out affordable papers there and ensuring that you know exactly what you want to start looking for to be able to get the very best deals.

plan.

much you will need to pay for overtime.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kunnen we u helpen?